با تحولات منطقه و جهان

ادعای بلومبرگ درباره توافق نفتی ایران و آمریکا/ اعلام آماده باش حماس برای جنگ تمام عیار با اسرائیل/ هشدار انگلیس درباره احیای هسته داعش در عراق و سوریه/ تقابل خطرناک جنگنده‌های آمریکا با جنگنده روسی در سوریه

ادعای بلومبرگ درباره توافق نفتی ایران و آمریکا، اعلام آماده باش حماس برای جنگ تمام عیار با اسرائیل، هشدار انگلیس درباره احیای هسته داعش در عراق و سوریه، تقابل خطرناک جنگنده‌های آمریکا با جنگنده روسی در سوریه و حمله دوباره ائتلاف سعودی به تعز، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۸۹۵۹۰
|
۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲ 26 August 2023
|
11029 بازدید
|

ادعای بلومبرگ درباره توافق نفتی ایران و آمریکا/ اعلام آماده باش حماس برای جنگ تمام عیار با اسرائیل/ هشدار انگلیس درباره احیای هسته داعش در عراق و سوریه/ تقابل خطرناک جنگنده های آمریکا با جنگنده روسی در سوریه

بین الملل تابناک: ادعای بلومبرگ درباره توافق نفتی ایران و آمریکا، اعلام آماده باش حماس برای جنگ تمام عیار با اسرائیل، هشدار انگلیس درباره احیای هسته داعش در عراق و سوریه، تقابل خطرناک جنگنده‌های آمریکا با جنگنده روسی در سوریه و حمله دوباره ائتلاف سعودی به تعز، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

ادعای بلومبرگ درباره توافق نفتی ایران و آمریکا

بلومبرگ در مطلبی نوشت: هرچند ایران و آمریکا هنوز در مورد برنامه هسته‌ای با یکدیگر فاصله زیادی دارند، گویا بر سر ورود نفت ایران به بازار جهانی به توافق رسیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری، بلومبرگ، در حالی که ایران و آمریکا در مسیر دیپلماسی برای احیای توافق هسته ای فاصله زیادی با یکدیگر دارند، به نظر می رسد این دو کشور در حال توافق بر سر جریان نفت در بازارهای جهانی هستند!

این خبرگزاری مدعی است: در هفته های اخیر شاهد توافق تهران و واشنگتن بر سر تبادل زندانیان با دارایی های بلوکه شده ایران در کره جنوبی و کاهش غنی سازی اورانیوم از سوی تهران بودیم. علاوه بر این دو کشور توافقاتی بر سر جریان فروش نفت ایران انجام داده اند. در این راستا مقامات آمریکایی، تلویحی اذعان کرده اند که برخی تحریم های مربوط به فروش نفت ایران را لغو کرده و تهران نیز از افزایش تولید نفت بی سابقه در پنج سال گذشته خبر داده است.

از همین روی، ناظران معتقدند که عرضه نفت ایران در میانه رشد بی سابقه تولید آن در ماه های گذشته و تورم فزاینده در کشورهای غربی و تلاش برای جبران آن از طریق افزایش نرخ بهره می تواند بازار را آرام کند.

هلیما کرافت رئیس استراتژی جهانی بانک RBC Capital Markets در نیویورک در این مورد گفته  است: «این بازی سنتی دیپلماسی انرژی است؛ بستن قرارداد برای به دست آوردن بشکه های اضافی نفت. منافع اقتصادی آمریکا و ایران در مورد تولید بشکه های بیشتر در بازار یکی است.»

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اما ضمن رد هرگونه توافق با تهران در خصوص بازار جهانی نفت گفت: ایالات متحده به اجرای دقیق چارچوب محکم نفت و سایر تحریم‌ها علیه ایران ادامه می‌دهد. وی سپس تشریح کرد که دلیل نوسان در صادرات نفت، واکنشی طبیعی به قیمت‌ و عوامل دیگر است.

در این میان، هرچند آمریکا همچنان اجازه فروش نفت ایران به کشورهایی همچون کره جنوبی، ژاپن و کشورهای اروپایی را نمی دهد، در مورد فروش گسترده آن به چین واکنشی نشان نداده است.

بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی، تولید ایران در ماه ژوئیه (۱۰ تیر تا ۹ مرداد) به سه میلیون بشکه در روز رسیده که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۸ بشمار می رود.

فرناندو فریرا، مدیر ریسک ژئوپلیتیک شرکت مشاوره سرمایه ای رپیدان انرژی گروپ (Rapidan Energy Group) مستقر در واشنگتن در این خصوص گفت: «جو بایدن تمایل دارد در ازای کاهش غنی سازی اورانیوم از سوی ایران، به سمت دیگری نگاه کند؛ ضمن آنکه چنانچه بشکه های نفت بیشتری وارد بازار نفت شده و قیمت ها تعدیل شود، کاخ سفید خوشحال خواهد شد.»

پیش از این، جواد اوجی وزیر نفت ایران گفته بود که تولید نفت در هفته های آینده به ۳.۴ میلیون بشکه در روز می رسد.

این خبرگزاری آمریکایی در ادامه افزایش فروش نفت، ایران را یکی از ملموس‌ترین نشانه‌های خروج ایران از انزوا به ویژه پس از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین آمریکا از برجام دانسته و می افزاید: ایران در حال حاضر روابط خود را با رقبای منطقه ای بهبود بخشیده و نزدیکی با چین به عنوان ابرقدرت آسیایی را تقویت کرده است. به همین دلیل، افزایش تولید نفت و بازگشت آن به بزار جهانی دور از انتظار نبود.

اعلام آماده باش حماس برای جنگ تمام عیار با اسرائیل

 «صالح العاروری» معاون «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که مقاومت آماده جنگ فراگیر و همه جانبه است و رژیم صهیونیستی در صورت وقوع چنین جنگی، شکست بی سابقه‌ای را تجربه خواهد کرد.

العاروری به شبکه خبری المیادین گفت: «ما خود را برای جنگ تمام عیار آماده کرده‌ایم و به بررسی آن در جلسات محرمانه خود با دیگر گروه های درگیر در چنین جنگی، می‌پردازیم.»

این مقام ارشد حماس در ادامه به شرایط حاکم بر کرانه باختری اشاره کرد و گفت که معادلات در این منطقه تغییر کرده و دیگر همانند سابق نیست. او تأکید کرد که معادلات جدید به نفع مقاومت و به ضرر اشغالگران صهیونیست است.

بنا بر آخرین آمار از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون ۳۴ نظامی و شهرک‌نشین صهیونیست در حملات مسلحانه فلسطینی‌ها به هلاکت رسیده‌اند. مقاومت مسلحانه در کرانه باختری در یک سال اخیر به شکل بی سابقه‌ای افزایش یافته و دهها گروه مسلح ریز و درشت در شهرک‌ها و روستاها و اردوگاه های آوارگان تشکیل شده‌اند.

«صالح العاروری» سپس گفت که مقاومت فلسطین قادر است در صورت وقوع جنگ، آسمان و دریا را به روی رژیم اسرائیل ببندد و تمامی شبکه برق و ارتباطات این رژیم را مختل کند و ضربه شدیدی به اقتصادش بزند.

معاون اسماعیل هنیه در بخش دیگر سخنان خود به رایزنی‌های گروه های فلسطینی برای حل اختلافات خود به ویژه در آخرین نشست در مصر اشاره کرد و گفت: «به ما برای تشکیل دولت وحدت ملی فشار می‌آورند، اما ما تنها در صورت برگزاری انتخابات قانون‌گذاری و ریاستی با آن موافقت خواهیم کرد.»

رهبران گروه های فلسطینی از جمله محمود عباس و اسماعیل هنیه در تاریخ هفت مرداد در مصر گردهم آمدند تا اختلافات خود را کنار بگذارند. پیش از آن نیز دو طرف در ترکیه با حضور اردوغان دیدار کرده بودند. جهاد اسلامی فلسطین، نشست مصر را تحریم کرده بود.

صالح العاروری افزود: «ما به دنبال دولت وحدت ملی هستیم که مقدماتی دارد و از جمله آن‌ها انتخابات عمومی برای یکپارچه کردن  فلسطین است.»

العاروری با اشاره ضمنی به سن بالا و بیماری محمود عباس گفت، حماس از اینکه آمریکا و  اسرائیل زمام امور را پس از محمود عباس در دست بگیرند نگران است.

او تأکید کرد که انتخابات ریاستی باید تا زمانی که محمود عباس زنده است، برگزار شود.

معاون اسماعیل هنیه در گفت‌و‌گو با شبکه ماهواره‌ای الاقصی نیز گفت: «تهدیدها و ترورها و شهادت‌های روزانه تازگی ندارد؛ جنبش حماس بخشی از مردم است و به همین دلیل ما نیز مانند مردم شهید و دستگیر می‌شویم، خانه‌هایمان را ویران و خودمان نیز تحت تعقیب قرار می‌گیریم و این وضعیت برای اشغالگران عادی است، اما ما نیز مقاومت و آنها را تعقیب می کنیم. ما می‌جنگیم و حق داریم، زیرا اشغالگر سرزمین ما را اشغال و به ما تجاوز کرده است».

به گفته او مقاومت فلسطین امروز وارد نبرد آزادسازی مسجد الاقصی شده و همه مسلمانان، عرب‌ها و فلسطینی‌ها باید در این نبرد سهیم باشند.

 صالح العاروری تصریح کرد: باید شهرک‌نشین اشغالگری که به فلسطینیان حمله می‌کند، به هلاکت برسد و با نظامیانی هم که از آنان حمایت می‌کنند، باید مبارزه کرد.

هشدار انگلیس درباره احیای هسته داعش در عراق و سوریه 

معاون نمایندگی انگلیس در سازمان ملل نسبت به احیای هسته داعش در سوریه و عراق و گسترش آن در آفریقا  هشدار داد و گفت: داعش  شاخه خراسان، توانایی انجام حملات گسترده به اهداف در داخل و خارج از افغانستان را دارد.

جیمز کاریوکی، معاون نمایندگی انگلیس در نشست روز جمعه به وقت محلی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره تهدیدات علیه صلح و امنیت بین المللی ناشی از اقدامات تروریستی گفت: ما از نمایندگی سازمان ملل و عراق در پیگیری پاسخگو ساختن عاملان داعش حمایت می کنیم و مشتاقانه منتظر تمدید مأموریت نمایندگی سازمان ملل در عراق در ماه آینده برای ادامه این کار مهم هستیم.

این دیپلمات انگلیسی بدون اشاره به نقش غرب در تشکیل گروه‌های افراطی و تروریستی افزود: احیای هسته داعش در سوریه و عراق، همچنان خطر واقعی است. اردوگاه های آوارگان داخلی، زمینه مناسبی را برای افراط گرایی فراهم می کند که داعش می تواند در آن عضوگیری و فعالیت کند. در اردوگاه الهول، انگلیس بر بهبود وضعیت از طریق کمک های بشردوستانه، از طریق پاسخ به خشونت مبتنی بر جنسیت و ارائه حمایت از کودکان تمرکز کرده است.

معاون سفیر انگلیس در سازمان ملل اضافه کرد: گروه داعش شاخه خراسان همچنان نشان می دهد که توانایی انجام حملات گسترده به اهداف غیرنظامی و بین المللی در داخل افغانستان و تشویق حملات در خارج از کشور را دارد.

این مقام انگلیسی ادامه داد: در آفریقا، داعش به سرعت در حال گسترش است و ما از جامعه بین المللی می خواهیم که تلاش های خود را افزایش دهد.

معاون نمایندگی انگلیس در سازمان ملل گفت: ما باید به دلایل ریشه‌ای که منجر به درگیری در منطقه می‌شود و امکان گسترش گروه های افراطی خشونت‌آمیز را می‌دهد، بپردازیم.

وی تصریح کرد: سازمان ملل نقشی کلیدی در مبارزه با تروریسم دارد و انگلیس از تصویب هشتمین استراتژی جهانی مبارزه با تروریسم استقبال کرد. هماهنگی بین المللی، با نقش معنادار برای جامعه مدنی، برای مبارزه با تروریسم ضروری است.

تقابل خطرناک جنگنده های آمریکا با جنگنده روسی در سوریه

مرکز آشتی طرف‌های متخاصم سوریه، که یکی از نهادهای زیرمجموعه وزارت دفاع روسیه است، روز جمعه از رویارویی خطرناک جنگنده‌های اف-۳۵  ائتلاف آمریکا با جنگنده روسیه‌ای در سوریه خبر داد. 

این مرکز در بیانیه‌ای گزارش داد: «ساعت ۹:۳۲ صبح ۲۵ اوت دو جنگنده اف-۳۵ ائتلاف آمریکا به طرز خطرناکی به یک هواپیمای سوخو-۳۵ نزدیک شدند.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «هواپیمای روسیه در حال حرکت در مرز جنوبی سوریه در ارتفاق ۶۵۰۰ متری در منطقه التنف بود. خلبان روسیه‌ای با مانور حرفه‌ای و انجام اقدامات بموقع از برخورد هواپیماها جلوگیری کرد.»

سخنگوی این مرکز گفته، هواپیماها و پهپادهای متعلق به ائتلاف آمریکا در منطقه التنف شرایط خطرناکی ایجاد می‌کنند. او گفت پهپادهای ائتلاف در روز جمعه ۱۱ بار پروتکل‌های عدم تنش را نقض کردند. 

نیروهای آمریکایی مناطق نفت‌خیز شرق و شمال شرقی سوریه را اشغال کرده‌اند. دولت سوریه بارها بر ضرورت خروج هر چه سریعتر نیروهای بیگانه از خاک این کشور تأکید کرده؛ اما آمریکا همچنان به بهانه مبارزه با داعش از انجام این کار اجتناب می‌کند. 

به‌رغم تلاش‌های آمریکا برای پنهان نگاه داشتن مقاصد اصلی از حضور نظامیان این کشور در سوریه، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق ‌آمریکا پیشتر در اظهاراتی به صراحت گفته بود، نیروهای آمریکایی برای استفاده از چاه‌های نفت در سوریه حضور دارند.

دولت دمشق بارها با ارائه مدارک مستند سرقت نفت سوریه توسط آمریکا را فاش کرده است. دمشق همواره اعلام می‌کند که آمریکا پس از سرقت نفت سوریه آن‌ها را از گذرگاه‌های غیرقانونی در شرق سوریه به پایگاه‌های خود در شمال عراق قاچاق می‌کند.

حمله دوباره ائتلاف سعودی به تعز

 رسانه‌های یمن گزارش دادند که یک پهپاد مزدوران ائتلاف سعودی منطقه «مقبنه» در تعز را هدف قرار داد.

روز پنج‌شنبه نیز توپخانه مزدوران ائتلاف سعودی منطقه «الأخدوع» در تعز را هدف حمله قرار داد که در نتیجه آن سه تن شهید و ۱۴ تن از جمله چند زن و کودک زخمی شدند.

بنا بر گزارش وبگاه «المسیرة»، یک پهپاد متعلق به مزدوران ائتلاف سعودی با پرتاب بمب منطقه «مقبنه» در تعز را هدف قرار داد که در نتیجه آن خساراتی به اموال و ساختمان‌های شهروندان وارد آمد.

۲۴ جولای گذشته نیز در حمله پهپادی ائتلاف سعودی چند خانه شهروندان یمنی در منطقه حذران در تعز هدف قرار گرفت.

تجاوزات مزدوران ائتلاف سعودی علیه شهروندان یمنی در تعز اخیرا در سایه سکوت جامعه جهانی شدت یافته است. 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
وقتی که برخی کشورهای مسلمان مثل تاجیکستان حتی پخش اذان را ممنوع می کنند و با فعالبت های مذهبی معمولی مسلمانان مقابله می کنند نتیجه ان می شود افراط گرایی . در دو جادثه تروریستی در شاهچراغ تاجیکها نقش داشته اندو این در حالی است که در این کشور عمدتا مسلمان اذان هم ممنوع شده است.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
نژاد تاجیک تو افغانستان هم هست ربطی به تاجیکستان نداره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
تاجیکستان در طی سالها بیشترین ضربات را از افراطی های مذهبی خورده است.
ناشناس
| Germany |
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
خانواده اي را ميشناسم كه از تاجيكستان امده اند ولي افغاني ساكن انجا بودند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
شما که هربار مجبور به عقب نشینی و سازش با کدخدا هستید، پس چرا اینقدر ملت را عذاب می ....؟ از جنگ و هسته ای گرفته تا آزادی گروگانهای آمریکایی و صادرات نفت و توافقات پشت پرده!!!
کافیه دیگه.... به دنیا برگردید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
با رفتن باید و آمدن ترامپ یا یک جمهوری خواه دیگر، ماه عسل دولت فعلی آمریکا با جمهوری اسلامی خاتمه می یابد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
تا چند میلیارد دلار پول بلوکه شده ما آزاد شد

حماس به اسراییل اعلام جنگ کرده !!!!؟؟؟؟

قربون بند کیفتم / تا پول داری . رفیقتم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
روسیه، چین و کره شمالی شانسی برای بقا ندارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
به همین حرف ها دلتان را خوش کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
خود انریکا گفته بزودی چین جاشو میگیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
چرت نوشتن که کنتور نمیندازه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
ماله کش ها ارباب احتیاج به تقویت روحیه داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
فعلا که اوضاع جهان به سمت دیگری میرود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
روحانی گفت باید مستقیم با کدخدا مذاکره کنیم .
آقایان هم مذاکره را نفی کردند و هم کدخدا را
این دولت هم مذاکره کرد و هم به وجود کدخدا اذعان و اطمینان کرد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
سیاست خارجی جدا از سیاست داخله نیست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
چین کدخدای آینده هست برو باش مذاکره کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
نه عزیزم اطلاعات غلط نده! روحانی و تیمش با کدخدا مذاکره نکردند بلکه امتیاز دادند و به نوعی تسلیم شدند! و به خاطر همین فایده ای برای مملکت جز ورود 7-8 تا هواپیمای مسافربری نداشت! اما تیم رئیسی هوشمندانه تر و مقتدرانه تر داره مذاکره می کنه برا همین هم برسر برجام نتیجه ای حاصل نشده اما این بار ما داریم امتیازهایی می گیریم ... در دوران روحانی کشور منزوی بود اما الان در دوتا پیمان جهانی مهم عضو شدیم شانگهای و بریکس ... هر چی باشه اوضاع از دولت حسن کلید بهتره و کوه مشکلات اقتصادی هم همه ارثیه دولت قبلی ست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
14:۰۶
سایبری محترم آدرس غلط رو شما نده. حسن کلید کشور رو منزوی نکرد بلکه همونایی که کشور رو بنا به منافع سیاسی منزوی کردن تصمیم گرفتن به صورت تیلیغاتی شعار همکاری منطقه ای بدن. می تونید تو صد تا پیمان شرکت کنید ولی وقتی نمی تونید پول رو به داخل مملکت بیارید بی فایده است. با تهاتر نمی تونید زیر ساختار کشور رو درست کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
غرب و به ویژه آمریکا بیشترین منفعت را از اوضاع فعلی ایران می برند.
ایرانی که غرق در مشکلات است. ایرانی که با سیاست خارجی تهاجمی دوستی در دنیا ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۰:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
كره شمالي ، سوريه ، افغانستان ، يمن، زامبيا … حساب نيستند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
منظور شما از دنیا کجاست دقیقا؟ ایران در دوره ریاست جمهوری آقای رئیسی برای اولین بار توانست در دو پیمان مهم جهانی عضو شود و با کشورهایی مثل آفریقای جنوبی، هند، چین، امارات متحده، عربستان، روسیه، برزیل، موبا ، .... رابطه اقتصادی و غیره داشته باشد اینها جزء دنیا نیستند؟ یه کم چغرافیت ضعیفه پسرم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
دنیای غرب پرستا ، آمریکا و جندتا دزد مثل خود آمریکایی ها هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
بشار اسد باید دودسته کلاه خودش را بچسبد که دوباره طوفان در راه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
"دمشق همواره اعلام می‌کند که آمریکا پس از سرقت نفت سوریه آن‌ها را از گذرگاه‌های غیرقانونی در شرق سوریه به پایگاه‌های خود در شمال عراق قاچاق می‌کند"
نفت خام در پایگاه نظامی به چه دردی می خوره؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
سوریه چه زمانی 30 میلیارد دلار پول ایران به اضافه بهره آن را پرداخت می کند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
بیابان‌های مرزی عراق با سوریه دارای عقرب و رتیل زیادی است نفت خام را دور تا دور پایگاه می ریزند تا از گزند عقرب مصون بمانند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
بدرد اینکه ایران گاز تمیز را بدهد و نفت خام یا همان مازوت را دریافت کند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
نفت رو می فروشند به ترکیه و پولش را با داعش نصف می کنند
خدا بدهد برکت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
جواب:
چون آمریکا با داعش همدست است از طریق آنها نفت خام را به اروپا قاچاق کرده به فروش می رسانند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
اسد دوباره در مخمصه افتاده که بعید است نجات پیدا کند شرایط جهانی دیگر اجازه سرکوب وحشیانه به او نمی دهد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
توافق نفتی ایران و آمریکا نشان از دیپلماسی عزتمندانه ایران دارد آمریکایی ها فکر می کردند با فشار تحریم می توانند ایران را تسلیم منافع یکجانبه گرایانه خود کنند حال که دیده اند ایران تسلیم حرف ناحق نمی شود و پیشرفت کشور را فدای منافع سیاسی - اقتصادی آمریکا نمی کند و با وجود تحریم های ظالمانه مسیر پیشرفت و خود کفایی را در پیش گرفته و امروز با عضویت در پیمان شانکهای، بریکس و ... و روابط تجاری - مالی با قدرت های برتر اقتصادی چون چین و قدرت های نوظهور اقتصادی چون برزیل و هند و ...، اثر تحریم های آمریکا را تا حدود زیادی خنثی کرده، روی به منطق آورده اند و این بردی برای ایران است و پیامی برای دنیا که عزت و افتخار آینده یک ملت در سایه استقلال، پیشرفت، بومی سازی است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
نه داداش
اصولگراهای سوپر انقلابی در دولت قبلی کار شکنی کردند، در این دولت مجبور به مذاکره و امتیاز دادند شدند
چرا درصد غنی سازی کاهش پیدا کرد؟
چرا نحوه خرج کردن پول بلوکه شده مان، دست ما نیست؟
به این میگی عزتمندانه!!!
یا نمودونی عزت چیه
یا حقوق بگیر سوپر انقلابی ها هستی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
ناشناس ۱۱:۳۵ آب بریز آنجاییکه میسوزه و کمتر ماله بکش
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
هفته نامه تجارت فردا
مقایسه تولید ناخالص ملی چند کشور در سال 1979 با اکنون (میلیارد دلار):

نام کشور سال 1979 اکنون

امارات 12.8 375
آمریکا 2369 18561
ایران 90 412
ترکیه 36.7 755
چین 375 1391
ژاپن 839 4730
عربستان 116 637
کره جنوبی 59.2 1404
مالزی 16.3 302


همانطور که مشاهده می شود، در 40 سال اخیر در مسابقه اقتصادی به شدت عقب افتاده ایم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
تولید ناخالص کره جنوبی از 59.2 میلیارد به 1404 میلیارد رسده است یعنی در عرض چهار دهه 24 برابر شده است!
آن وقت تولید ناخالص ملی ایران در همین مدت از 90 میلیارد دلار، اکنون به 412 میلیارد دلار رسیده!

عجب مقایسه تاسف باری.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
مشکل آمریکای تروریست است اول مشکل را خوب بفهم ، بعد اظهار تأسف کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
کجاش خطرناکه؟ بزار درگیر بشن این پدرسوخته های امریکایی راحت دارند نفت و سرمایه مردم سوریه رو میدزدند ایران و روسیه چرا جلوگیری و محافظت نمی کنند؟!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
اینطوری نگو منافق ها و مریم خودشونو خراب کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
انگلیس باید از آمریکا این سوال را بکند که چرا هسته داعش در عراق و سوریه در حال احیاء است؟ یحتمل کار ائلاف آمریکایی داعش است که اسم ائتلاف آمریکایی ضد داعش بر خود گذاشته اند ولی به جای مبارزه با داعش این گروه تروریستی را تقویت می کنند تا با حضور نظامی در عراق و سوریه نفت این دو کشور را غارت کنند شما در نظر بگیرید که عراق و سوریه به دایل وجود داعش سال ها تحت اشغال نظامی آمریکا بوده و جرائد از غارت نفت اربیل عراق و حضور آمریکایی ها در شرق و شمال سوریه برای غارت نفت این کشور می نویسند و با این قیمت بالای نفت و سال های سال اشغال عراق و سوریه توسط آمریکایی ها چه میزان منابع ارزی از دزدی نفت این دو کشور نصیب آمریکا شده؟ پس داعش را حفظ می کنند تا با حضور نظامی به اهداف سیاسی - اقتصادی خود در عراق و سوریه دست یابند و حفظ داعش توسط آمریکا باعث تقویت هسته این گروه تروریستی و رسیدن آن به دروازه های آفریقا و در آینده نزدیک به اروپا خواهد شد و نابودی داعش تا دیر نشده و این هسته تروریستی فراگیر نشده تنها یک راه حل دارد و آن خروج کامل نیروهای آمریکایی از عراق و سوریه و سپردن مبارزه با داعش بدست ارتش و نیروهای مردمی (حشد الشعبی) عراق و سوریه و کمک گرفتن از ارتش و سپاه ایران است در این صورت نسخه داعش حداقل در عراق و سوریه که هسته تولید این تروریست ها است در عرض چند ماه پیچیده می شود البته باید این مهم هر چه سریع تر محقق شود چون درمان زخم کهنه، مشکل تر و گاهی لا علاج خواهد شد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟